Sale!

Optimizim i motorrëve të Kërkimit (SEO) “Plus”

L40,000.00

Kategori:

Paketa “Plus” për SEO është një zgjidhje e zhvilluar për ata që duan të rrisin prezantimin e tyre në motorët e kërkimit dhe të përmirësojnë vendosjen e tyre. Kjo paketë përfshin të gjitha avantazhet e paketës “Plus”, duke shtuar:

  • Strategji të thelluara për ndërtimin e lidhjeve dhe rritjen e autoritetit të faqes.
  • Përdorim i teknikave të përmbajtjes së pasur për tërheqjen e vizitorëve dhe përmirësimin e pozicionimit në kërkime.
  • Monitorim dhe raportim periodik për performancën e SEO-s dhe ndryshimet e mundshme.

Paketa “Plus” për SEO është zgjedhja ideale për të optimizuar faqen tuaj në një nivel të lartë SEO.