Privacy Policy

DigitalDev.al – Politika e Privatësisë

Data e Hyrjes në Fuqi: [14.02.2022]

Miresevini në DigitalDev.al! Kjo është Politika jonë e Privatësisë, ku do të gjeni informacion mbi se si mbrojmë dhe përpunojmë informacionin tuaj personal.

 1. Informacioni që Mblidhim:

  • Ne mund të mblidhim informacion personal si emër, adresë emaili, numër telefoni dhe informacione të tjera që na ndihmojnë në ofrimin e shërbimeve tona.
 2. Përdorimi i Informacionit:

  • Informacioni juaj përdoret për të ofruar shërbimet tona, për t’ju informuar për ndryshime në shërbime dhe për të përmirësuar përvojën tuaj përdoruese.
 3. Ndarja e Informacionit:

  • Ne nuk ndajmë informacionin tuaj personal me palë të treta pa miratimin tuaj, përveç kur është e nevojshme për të ofruar shërbimet ose për t’u përmbushur detyrimet ligjore.
 4. Ruajtja e të Dhënave:

  • Informacioni juaj ruhet në mënyrë të sigurt dhe për një kohë të caktuar, në përputhje me ligjet dhe rregulloret e aplikueshme.
 5. Siguria e të Dhënave:

  • Ne ndërmarrim masat e nevojshme për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga humbja, keqperdorimi, aksesi i paautorizuar, ndryshimi apo shpërndarja.
 6. Cookies dhe Teknologji të Ngjashme:

  • Faqja jonë mund të përdorë cookies dhe teknologji të tjera për të mbledhur informacion mbi përdorimin tuaj dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.
 7. Ndryshimet në Politikën e Privatësisë:

  • Ne kemi të drejtën të ndryshojmë këtë Politikë të Privatësisë. Njoftimi për ndryshimet do të publikohet në faqen tonë.
 8. Kontakti:

  • Nëse keni pyetje, shqetësime ose kërkesa lidhur me Privatësinë, mund të na kontaktoni në adresën [[email protected]].