Develop
the
Future

Klientët tanë

Jemi krenar që bashkëpunojmë me klient potencial!

Projekte

Shumë projekte me shumë sukses!

Biznesi juaj duhet të shkëlqej në Internet!

Paketa Bazë

 • Website
 • Dizajn Unik
 • Version Desktop & Mobile
 • Hostim 1 vit (falas)
 • Suport

Paketa Plus

 • Website
 • Dizajn Unik
 • Version Desktop & Mobile
 • Hostim 1 vit (falas)
 • Foto Profesionale
 • Suport

Paketa Ultimate

 • Website
 • Dizajn Unik
 • Version Desktop & Mobile
 • Menaxhim Media Sociale
 • Hostim 1 vit (falas)
 • Logo
 • Foto Profesionale
 • Video Spot
 • Suport

PRODUKTE

Sistem menaxhimi për HOTEL

Merr prenotime nga faqja e internetit duke shmangur komisionet, menaxho dhomat dhe sinkronizo prenotimet me të gjitha platformat e hotelerive në një vend të vetëm.

Programming Company
Programming Company
website per rental car

Sistem menaxhimi për RENT CAR

Merr prenotime nga faqja e internetit, menaxho kalendarin e shitjeve nëpermjet sistemit të integruar në web.

Webfaqe dhe sistem për Agjensi Imobiliare

Krijo websitin për agjensi imobiliare (Real Estate) në mënyrën më profesionale

Programming Company

DEVELOP THE FUTURE

Pozicionohu i pari në motorrët e kërkimit!

Krijimi i faqeve të internetit dhe optimizimi i tyre për motorët e kërkimit (SEO) është një proces i rëndësishëm për të siguruar që faqja juaj të rankohet në vendet e para në motorët e kërkimit si Google, Bing, dhe Yahoo.

SEO është një proces i vazhdueshëm, dhe rezultatet mund të marrin kohë për të shfaqur ndonjë ndryshim. Ne ju qendrojme besnik klienteve tane duke pretenduar pozicionin me te mire ne motorret e kerkimit!

Programming Company

Keni një projekt në mëndje?

Le ta bëjmë atë realitet! Kontakto tani dhe merr një konsult FALAS!

Ice Cream Truck Rental GTA
Pepper.al
Restorant FestoShqipe
Restorant Tradicional Shqipe
Restorant Tradicional Varka
Arabella Restaurant
FirstPoint
SEAQUEENHotel