Ne ofrojmë sherbime IT në lidhje me mirëmbajtjen e projekteve tuaja.

Mbështetja online është në dispozicion çdo ditë të javës. Sherbime IT, konsultime, pyetje etj.

Çfarë sherbime IT ofrojmë ne për klientët tanë.

    1. Dizajn dhe zhvillim të faqeve web: Ne ofrojmë shërbime dizenjimi dhe zhvillimi të web-it për të ndërtuar web site-e estetikisht të këndshme, të përdorshme dhe responsive që plotësojnë kërkesat dhe qëllimet e klientëve. Ky shërbim mund të përfshijë dizajnimin e web site-ve në disa platforma, si WordPress, Wix dhe Shopify, si dhe krijimin e kornizave dhe prototipeve.

    2. Mirëmbajtja dhe suporti i web site-ve: Ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes dhe suportit së faqeve të internetit për t’u siguruar që ato janë të përditësuara dhe funksionojnë siç duhet. Kjo përfshin mbështetje teknike dhe përditësimin rutinë të softuerit, veçorive të sigurisë dhe përmbajtjes së faqeve të internetit.

    3. E-Commerce: Ofrojmë zgjidhje për online e-commerce për klientët, në mënyrë që ata të mund të krijojnë dyqane online dhe të shesin mallrat ose shërbimet e tyre atje. Kjo sjell ndërtimin e një platforme të besueshme dhe të sigurt të e-commerce, si dhe integrimin e pagesave, katalogëve të produkteve dhe shportave të blerjeve.

    4. Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO): Kjo përfshin kompletimin e kërkimit të fjalëve kyçe, krijimin e link-eve kthyese me cilësi të lartë dhe optimizimin e tekstit, medias (si foto dhe video) dhe etiketave meta në faqen tuaj të internetit.

    5. Marketingu Dixhital: Ne ofrojmë shërbime të marketingut dixhital për të ndihmuar klientët në promovimin e faqeve të tyre të internetit dhe arritjen e audiencës së tyre të synuar. Për të rritur trafikun dhe normat e konvertimit, kjo mund të përfshijë zhvillimin dhe kryerjen e fushatave reklamuese PPC, fushatave të marketingut me email dhe fushatave të marketingut në mediat sociale.
Sherbime IT, IT Services , Servizi IT