Rreth nesh

Për të kuptuar më tej për cilesinë e sherbimit që do të marrësh, je i mirëpritur të mësosh më shumë se kush jemi ne dhe misioni ynë në tregun Botëror.

Objektivi ynë kryesor është mbështetja e bizneseve në tregun kombetarë dhe atë ndërkombetar.

Rritja e influencerve Shqiptare për të krijuar ikona të reja të personaliteteve online.

Suksesi i profesionistëve Shqiptarë që ofrojnë sherbimet e tyre online .

Kush jemi

Ne jemi Kompania e parë në tregun Shqiptar që fokusohet plotësisht mbi rritjen online të klientëve tanë. Qofshin biznese apo individ, suksesi juaj është prioriteti ynë kryesor.

Ne kete periudhe të re të njerezimit ku lëvizja fizike është e kufizuar, suksesi po ju pret në hapsirën e web-it.

DigitalDev.al si Agjensi Dixhitale operon në tregun shqiptar dhe të huaj me ide inovative duke u fokusuar në dixhitalizimin online.

DixhitalDev.al ështe krijuar nga nje grup te apasionuarish për teknologjinë dhe shërbimet e saj dixhitale duke u përshtatur tregut dhe teknologjive të fundit, është një agjensi dixhitale e cila është gjitmonë në rritje falë klientëve potencial.

Të punosh me pasion është një vlerë e cila shperblehet maksimalisht dhe DigitalDev si Agjensi Dixhitale u jep mundësinë talenteve të reja të angazhohen me projektet e saj.

Kjo Agjensi Dixhitale përfshinë shërbime të ndryshme që i përkasin teknologjive të fundit duke u bazuar në Web, ndihmon tregun të jetë më cilësor, efikas dhe i fuqishëm.

Proceset e punës

01.

Zbulojmë

Problemet që biznesi ose karriera jote online është duke hasur.

02.

Përcaktojmë

Strategjitë më të sukseshme për të rivitalizuar biznesin ose karrierën tënde.

03.

Dizenjojmë

Website-n ideal për zhivllim sipas shembujve më fitimprures në tregun ndërkombetare.

04.

Zhvillojmë

Punën tonë me cilesinë më të lartë në kohën më të shkurter.

05.

Testojmë

Website-n për të parë suksesin e projektuar në treg.

06.

Dorezojmë

Asetin që ti do të përdoresh për të rritur suksesin tënd online.