Ndërto FAQE INTERNETI me DigitalDev.al

Faqe interneti duke u përshtatur me cdo kërkesë të tregut.

Përse duhet një faqe interneti

A e dini rëndesine e nje faqe interneti? Një nga arsyet e forta pse bizneset ose shumë subjekte të tjera në diten e sotme janë hapa përpara në zhvillimine tyre është teknologjia. Ajo ndikon shumë fortë ne krijimin e një imazhi dhe menaxhimin qe shumë subjekte e kanë të domosdoshëm në ditët e sotme.

Një nga platformat më te përdorura në industrinë e teknologjisë online është WEB ose ndryshe Faqe interneti.

Të gjithë aksesojnë një Browser në kompjuterin e tyre desktop ose laptop, në smartfonin dhe tabletin e tyre
Android ose Apple iOS i cili bën të mundur qasjen nëper faqe interneti ose ndryshe web site.

Një web faqe sot është zgjedhja ideale pasi aksesi i saj është i garantuar nga kushdo që është i interesuar
por jo vetëm, shumë njerëz nuk kanë informacione rreth tregut, trendeve të kohes, produkteve dhe ofertave dhe si pasojë ata mund të jenë shumë larg ofertave qe ju ofroni.

Një web faqe krijon qasjen e një audience të merituar duke u referuar gjithmonë fokusit dhe qellimit tuaj, duke funksionuar si urë
lidhëse midis jush dhe klienëve tuaj, duke ju pershtatur sinonimeve që klientet mund të kenë dhe duke ju dhëne informacionin e duhur.
Në këte menyre biznesi dhe klientët tuaj marrin ate që meritonë.

Faqe interneti

Si të krijojmë një faqe interneti?

Ne ju mundësojmë krijimin e web faqeve  sipas cdo kërkese qe mund të keni, duke filluar nga faqet reklamuese, dyqan online, sistem menaxhimi online, blog etj.

Teknologjite në krijimin e faqe interneti që ne perdorim janë më bashkëkohoret të cilat sigurojnë suksesin. Përdorimi i platformave të ndryshme CMS dhe zhvillimi i tyre janë pikat tona të forta të cilat na bëjnë te ndihemi krenarë për punët tona.

Ne përdorim WordPress, Prestashop dhe CMS të tjera duke i zhvilluar dhe duke u dhëne unikalitetin dhe përshtatshmërine
të cilat janë primare.

Ne programojmë dhe web faqe që nga zero duke i dhëne përgjigje kërkesave më specifike që klientët tanë mund të kenë duke pëdorur teknologjitë më të fundit. Ndërto faqe interneti me DigitalDev.al

business, technology, notebook-2717063.jpg

Si të menaxhojmë një biznes?

Ne programojmë dhe krijojmë sisteme menaxhimi në web. Nëse biznesit tuaj i duhet një databazë, regjistra te personalizuar, hedhje të dhënash dhe shumë detyra të tjera të cilat do të menaxhohen mes nje faqe interneti DigitalDev.al mund të jetë aleati juaj.


Mes një sistemi menaxhimi bëhet e mundur zgjidhjen e shumë problematikave që puna juaj mund të ketë.
Krijo një web faqe me DigitalDev.al

student, typing, keyboard-849822.jpg

Si të rris audiencen në faqe interneti?

Nje pyetje qe bëhet shpesh herë nga te gjithë ata qe kanë ose duan të hapin një faqe interneti. Ne ju ofrojmë zgjidhjen. Ne perdorim cdo mjet SEO që faqja juaj e internetit të ketë potencialin më te mirë në WEB.


Të gjithe kemi dëgjuar për motorrët e kërkimit si Google, Bing, Yahoo etj. Këta janë aleatet më të fortë të një faqe interneti pasi janë mjetet të cilat bëjnë të mundur gjetjen e faqeve të internetit.

Ne ju mundësojmë optimizimin e kërkimeve ne këta motorrë ne menyrë qe faqja juaj të aksesohet lehtësisht dhe të marri audiencën e merituar. Krijo me DigitalDev.al një web faqe për biznesin.

microphone, audio, voice

Si te hapim një dyqan online?

Në ditët e sotme shitja online është menyra më e mirë per të fuqizuar biznesin tuaj dhe për te qenë hapa përpara konkurentëve tuaj-

Me një dyqan online ju mund të krijoni klientel jo vetëm në rrugen dhe qytetin ku dyqani juaj fizik ndodhet por edhe më gjerë. Ne ju ofrojme faqe interneti të cilat bejnë të mundur krijimin e një dyqani online.

faqe interneti, marketing, market, business

Pamja ka rëndesi

Aspekti pamor gjithmonë depërton në mendjen tonë dhe si pasoj jep emocionet të cilat përkthehen në vendimet që ne marrim.

Kjo është një tjetër arsye e fortë për të krijuar një faqe interneti me ne. Kujdesi dhe përkushtimi ynë për sa i përket pjesës vizuale do të jetë maksimal. Ne krijojmë design sipas trendeve më të fundit në menyrë që biznesi juaj të ketë aparencën e merituar.

eye, blue eye, woman

Teknologjitë që ne përdorim