Sale!

Optimizim i motorrëve të Kërkimit (SEO) “Bazike”

Çmimi origjinal qe: L35,000.00.Çmimi i tanishëm është: L20,000.00.

Kategori:

Paketa “Bazike” për SEO është një zgjidhje e përshtatshme për ata që duan të optimizojnë faqen e tyre për motorët e kërkimit. Kjo paketë përfshin:

  • Kërkim fjalësh kyçe dhe analizë konkurrence për të identifikuar mundësitë më të mira SEO.
  • Strukturë e optimizuar e faqes për indeksim efikas në motorët e kërkimit.
  • Përdorim i meta-etiketave dhe titujve të optimizuara për SEO.
  • Përgatitje e përmbajtjes me fjalë kyçe dhe përdorim i shprehjeve të rrjedhshme.

Paketa “Bazike” për SEO është zgjedhja e duhur për të filluar një strategji SEO në një nivel themelor.