Sale!

Optimizim i motorrëve të Kërkimit (SEO) “Gold”

Çmimi origjinal qe: L99,000.00.Çmimi i tanishëm është: L60,000.00.

Kategori:

Paketa “Gold” për SEO është një zgjidhje e përparuar për biznese që dëshirojnë të dominojnë në motorët e kërkimit. Përfshin të gjitha avantazhet e paketës “Gold”, duke shtuar:

  • Strategji të avancuara për përmbajtje dhe përdorim të njohurive të specializuara për industrinë.
  • Menaxhim të plotë të strukturës së faqes dhe optimizim të vazhdueshëm për ndryshimet e algoritmeve të kërkimit.
  • Raportim detajuar për performancën, përfshirë analizën e trafikut, pozicionimin dhe konkuruesit.

Paketa “Gold” për SEO është zgjedhja e duhur për biznese që dëshirojnë të krijojnë një prezantim të fuqishëm dhe konkurrues në kërkimet online.