Sale!

Ndërtim Website “Plus”

Çmimi origjinal qe: L89,000.00.Çmimi i tanishëm është: L49,900.00.

Telefono tani 0697931147

Kategori:

Paketa “Plus” është një hap më tej në zhvillimin e faqes së internetit dhe ofron avantazhe shtesë për të rritur ndikimin e biznesit online. Me këtë paketë, klientët tanë do të përfitojnë nga:

  • Dizajn i avancuar dhe i përshtatshëm për pajisjet mobile.
  • Përmbajtje të pasur me multimedia për tërheqjen e vëmendjes.
  • Përdorim i zgjuar i elementëve interaktivë për një eksperiencë më të pasur të vizitorëve.
  • Optimalizim i bazuar në SEO për një prezantim më të lartë në motorët e kërkimit.

Paketa “Plus” është zgjedhja e përsosur për ata që dëshirojnë një faqe interneti të përparuar dhe tërheqëse për audiencën e tyre.