Sale!

Ndërtim Website “Bazik”

L40,000.00

Kategori:

Paketa “Bazike” e ofron një zgjidhje solide për ata që duan të kenë një prezantim online të thjeshtë, por tërheqëse. Me këtë paketë, klientët tanë do të përfitojnë nga:

  • Faqe interneti të dizajnuara me kujdes dhe të personalizuara në përputhje me identitetin e biznesit.
  • Navigim i lehtë dhe intuitiv për vizitorët.
  • Informacione themelore për produktet ose shërbimet.
  • Formular kontakti për lidhjen e lehtë me vizitorët.

Paketa “Bazike” është zgjedhja e duhur për ata që dëshirojnë një prezantim online të thjeshtë dhe profesionist, duke filluar nga çmimi i përballueshëm.