Sale!

Ndërtim Website “Gold”

Çmimi origjinal qe: L149,000.00.Çmimi i tanishëm është: L80,000.00.

Kategori:

Paketa “Gold” është zgjedhja më e avancuar për atë biznes që synon një prezantim online të jashtëzakonshëm. Me këtë paketë, klientët tanë do të përfitojnë nga:

  • Dizajn i personalizuar dhe i fuqishëm që pasqyron njohuritë dhe vlerat e biznesit.
  • Sisteme të avancuara të menaxhimit të përmbajtjes për një përditësim të lehtë të faqes.
  • Integrim me platformat e mediave sociale dhe strategji të dedikuara për marketing online.
  • Siguri e përmirësuar dhe mbështetje teknike të avancuar.

Paketa “Gold” është zgjedhja e përsosur për biznese të mëdha dhe të specializuara që duan të shquhen në ambientin online dhe të ofrojnë një eksperiencë të jashtëzakonshme për vizitorët e tyre.