Sale!

Hostim nga DigitalDev.al “Plus”

Çmimi origjinal qe: L24,000.00.Çmimi i tanishëm është: L15,000.00.

Kategori:

Paketa “Plus” për Hostim është një zgjidhje e përmirësuar për faqe më të zhvilluara dhe me nevoja më të avancuara. Përfshin të gjitha karakteristikat e paketës “Plus”, duke shtuar:

  • Kapacitet më i madh për stokim dhe transferim të të dhënave për faqe më të trafikuara.
  • Një numër më i madh i adresave të domenit dhe bazave të të dhënave.
  • Siguri të përmirësuar dhe backup të rregullt të të dhënave.

Paketa “Plus” për Hostim është zgjedhja e përshtatshme për faqe të mesme dhe për ata që dëshirojnë një përparim në performancë dhe mundësi.