Sale!

Hostim nga DigitalDev.al “Bazik”

Çmimi origjinal qe: L11,900.00.Çmimi i tanishëm është: L9,900.00.

Kategori:

Paketa “Bazike” për Hostim është një zgjidhje e përshtatshme për ata që fillimisht fillojnë dhe duan një ambiente stabile dhe të besueshme për faqen e tyre. Kjo paketë përfshin:

  • Hapësirë ​​të konsiderueshme për ruajtjen e faqes, bazuar në nevojat e faqeve që nuk kërkojnë shumë hapsir memorie.
  • Transferim i pa kufizuar i të dhënave për faqet e vogla dhe të mesme.
  • Mbështetje 24/7 për çështje teknike themelore.

Paketa “Bazike” për Hostim është zgjedhja e përshtatshme për faqe të vogla dhe që nuk kërkojnë shumë hapsir memorie.