Sale!

Hostim nga DigitalDev.al “Gold”

Çmimi origjinal qe: L32,000.00.Çmimi i tanishëm është: L20,000.00.

Kategori:

Paketa “Gold” për Hostim është një zgjidhje e avancuar për faqe të mëdha dhe biznese që kanë nevojë për një nivel më të lartë të performancës dhe mbështetjes. Përfshin të gjitha avantazhet e paketës “Gold”, duke shtuar:

  • Burime të dedikuara dhe shpejtësi të lartë e serverëve për performancë optimale.
  • Backup të avancuar dhe mundësi të rikthimit të të dhënave.
  • CPanel ose ndërfaqe të ngjashme për menaxhim të lehtë dhe të shpejtë.

Paketa “Gold” për Hostim është zgjedhja e duhur për faqe të mëdha me trafik të lartë dhe për biznese që vlerësojnë stabilitetin dhe performancën e lartë të serverëve të dedikuara.