A jeni gati për të nisur një udhëtim dixhital që do të transformojë praninë tuaj në internet, do të rrisë shikueshmërinë e markës suaj dhe do të angazhojë audiencën si kurrë më parë?

 

Rreth nesh

 

Së pari, kompania jonë  të apasionuar pas krijimit të faqeve të internetit  me performancë të lartë duke iu përshtatur tregut dhe teknologjive më të fundit që jo vetëm përmbushin, por edhe të tejkalojnë pritshmëritë tuaja. Me vite përvojë në peizazhin dixhital gjithnjë në zhvillim, ne kemi përmirësuar aftësitë tona për të ofruar një grup të plotë shërbimesh.

Jemi kompania e parë në tregun shqiptar që fokusohemi plotësisht në rritjen online të klientëve tanë. Qoftë korporative apo private, suksesi juaj është prioriteti ynë kryesor.

Në këtë epokë të re të njerëzimit ku lëvizja fizike është e kufizuar, suksesi ju pret në hapësirën e internetit.

DigitalDev.al si një agjenci dixhitale operon në tregun shqiptar dhe të huaj me ide te reja të fokusuara në dixhitalizimin online.

Për ta përmbledhur: Kjo agjenci dixhitale përfshin shërbime të ndryshme të cilat i përkasin teknologjive më të fundit të bazuara në web, ndihmon
tregun të jetë më cilësor, efikas dhe më i fuqishëm.

 Pse na zgjidhni ne? 

Teknologjia e përparuar: Ekipi ynë i zhvilluesve me përvojë qëndron në ballë të tendencave të teknologjisë së internetit për të siguruar që faqja juaj e internetit të ndërtohet me mjetet më të efikase dhe më të fuqishme të disponueshme.

Zgjidhje të personalizuara: Ne e kuptojmë se çdo biznes është unik. Kjo është arsyeja pse ne marrim kohë për të kuptuar qëllimet tuaja, audiencën e synuar dhe kërkesat specifike të biznesit për të ofruar një zgjidhje web-i të personalizuar.

Optimizimi i SEO: Cili është qëllimi për të pasur një faqe interneti të shkëlqyer nëse askush nuk mund ta gjejë atë? Ekspertët tanë të SEO optimizojnë faqen tuaj , duke ju ndihmuar të ngjiteni në gradë sa më të lartë dhe të arrini cdo pritshmëri.

 

Per ta permbledhur:

Çështjet e sigurisë: Ne fokusohemi në sigurinë e faqes suaj të internetit. Procesi ynë i zhvillimit përfshin masa të forta sigurie për të mbrojtur të dhënat tuaja dhe informacionin e klientëve tuaj.

Shkallet drejt suksesit: Ndërsa biznesi juaj rritet, faqja juaj e internetit duhet të  rritet gjithashtu. Ne ndërtojmë zgjidhje të shkallëzuara që mund të evoluojnë me nevojat tuaja dhe të mbështesin zgjerimin tuaj të ardhshëm.

Mbështetje e përkushtuar: Angazhimi ynë nuk përfundon me hapjen e faqes suaj të internetit. Ne ofrojmë mbështetje dhe mirëmbajtje të vazhdueshme për të siguruar që faqja juaj të mbetet në një formë të mirë.

 Shërbimet tona 

 

Zhvillimi i personalizuar i faqes në internet:

Nga platformat e tregtisë elektronike te sistemet e menaxhimit të përmbajtjes , ne krijojmë zgjidhje të personalizuara që përputhen me objektivat e biznesit tuaj.

Zhvillimi i Tregtisë Elektronike:

Hapni dyqanin tuaj online me besim të  plotë . Ne ndërtojmë web-sajte të fuqishme me porta të sigurta pagesash dhe pa probleme për përdoruesit.

Dizajni :

Dizajnerët tanë përziejnë mjeshtërinë dhe parimet e dizajnit në mënyrë që të magjepsin dhe konvertojnë.Dizajni ynë bazohet në dëshirat dhe preferencat e klientit, mundohemi të plotesojmë cdo gjë që kerkohet nga biznesi.

Zhvillimi i aplikacionit celular:

Zgjeroni shtrirjen tuaj dixhitale me aplikacione celulare për iOS dhe Android që plotësojnë funksionalitetin e faqes suaj të internetit.

Mirëmbajtja e faqes në internet:

Na lejoni të trajtojmë aspektet teknike të funksionit të faqes suaj, në mënyrë që të krijojm atë që bëjm më mirë.

Në këtë mënyre suksesi i biznesit tuaj është i sigurt.

 Histori Suksesi të Klientëve

Si rezultat i punes se palodhshme. Portofoli ynë është i mbushur me projekte të përfunduara me sukses për klientë në industri të ndryshme. Ne krenohemi që ndihmojmë bizneset e të gjitha madhësive të arrijnë ëndrrat e tyre dixhitale. Shikoni studimet tona të rasteve për të parë se si kemi bërë një ndryshim.

 Kontaktoni 

Gati për të ngritur praninë tuaj në internet? Kontaktoni @DigitalDev sot dhe le të fillojmë një bisedë rreth nevojave tuaja për zhvillimin e web-it. Ne jemi këtu për ta kthyer vizionin tuaj në realitet.

DigitalDev, partneri juaj i besuar në përsosmërinë e zhvillimit të web-it!

 

🌐 Website: https://digitaldev.al/

📧 Email: [email protected]

📞 Phone: +355 69 60 222 00

📞 Phone: +355 69 79 311 47