Shërbimet

Kompania e parë Shqiptare që fokusohet mbi rritjen e të ardhurave të tua.

Design

Le të hedhim së bashku themelet e biznesit online “Faqja Web”(Faqe interneti).Krijimi i një faqeje që ndërthur nevojat e profesionalizmit tënd për rritje të mëtejshme, apo biznesit tënd për shtimin e të ardhurave, janë prioriteti ynë, në cdo hap të procesit.

Development

Krijimi i sistemeve për rritjen e efikasitetit të biznesit tënd. Krijojmë për ty sisteme të personalizuara të cilat do ti ofrojnë biznesit tënd zhvillim të brendshëm, rritje influenciale dhe status në treg.

Marketing

Ndihmojmë ty për të rritur audiencën e biznesit tënd online. Krijojme një fushatë marketingu për të rritur numrin e klientëve të cilët vizitojnë biznesin tuaj online dhe rritjen e numrit të personave të cilët konsumojnë produket dhe shërbimet tuaja.

Social Media

Rrisim audiencën dhe influencen tuaj në rrjetet sociale. Me strategjitë më të sukseshme të tregut online, do të krijojmë rrugën tuaj drejt suksesit si influencer, apo biznes.

eCommerce
(dyqan online)

Krijojmë biznesin ideal për ty i cili zhvillohet nga rehatia e krevatit tënd. Krijimi i një biznesi tregtar ndërkombëtar për ty, sidomos në këtë kohë kufizimesh fizike i cili kërkon vetëm lëvizjen e gishtit . Tanime nuk është vetëm një ënderr.

Help & Support

Ne ju ndihmojmë dhe asistojmë kurdoherë që ju na kërkoni. Suporti ështe mjeti më i fortë që ne kemi.

Nga ndërtimi i një faqe web-i (faqe interneti)  deri te krijimi i një biznesi të mirefilltë për ty, aftesitë tona do të  shoqerojnë në cdo hap të procesit.