Sherbime SEO eCommerce , Servizi SEO per l'e-commerce

Sherbime SEO eCommerce

Shitjet në Nivele të Reja – Eksploro dhe Realizo Potencialin e Plote të Dyqanit Tuaj Online me sherbimet tona SEO eCommerce

Sherbime SEO eCommerce

Dëshironi të rritni shitjet në internet? Këtu gjeni zgjidhjen e duhur për ju. Shërbimet tona SEO eCommerce janë të paimagjinueshme në Shqipëri. Me një përvojë të pasur duke punuar me qindra faqe interneti dhe plugin-e çdo vit, ofrojmë ekspertizën e nevojshme për të përmirësuar tregtinë tuaj elektronike.

Besoni ekspertëve tanë të SEO për eCommerce për zhvillimin dhe optimizimin e faqes tuaj në internet për të shtuar shitjet e produkteve dhe shërbimeve tuaja. Ne drejtojmë trafikun organik nga motorët e kërkimit drejt faqes tuaj, duke optimizuar indeksimin e faqes së internetit. Kjo do të rezultojë në një rritje të trafikut, të ardhurash dhe shitjeve.

Sherbime SEO eCommerce , Servizi SEO per l'e-commerce

Bashkëpunoni me specialistët tanë për të krijuar dhe optimizuar faqen tuaj eCommerce në nivel lokal dhe ndërkombëtar. Përvoja dhe njohuritë tona janë faktorë kyç për suksesin e projekteve, duke siguruar rezultate cilësore.

Mos u shqetësoni për vizitorët tuaj të cilët nuk janë të njohur me dyqanet online. Ekipi ynë ka përvojën për të ndërtuar faqe të lehta për tu kuptuar dhe menaxhuar, duke e bërë blerjen online një përvojë të pëlqyeshme. Transaksionet janë të lehta dhe të sigurta 100%.

Fokusohemi në ndërtimin e besimit midis faqes suaj dhe vizitorëve, krijuar një lidhje të fuqishme midis tyre. Ndërtimi i një reputacioni të jashtëzakonshëm në internet dhe në nivel lokal ndihmon faqen tuaj të tërheqë klientë të rinj dhe të rrisë shitjet online. Një reputacion i mirë ndihmon në shtimin e besimit, ndërsa shërbimet tona e bëjnë këtë proces të lehtë dhe të sigurt.

Sherbime SEO eCommerce

Optimizimi

Me të njëjtin synim dhe vizion si ju, synojmë të bëjmë faqen tuaj të jetë numri #1 kur bëhet fjalë për shitjet online. Ne fokusohemi në rritjen e dukshmërisë dhe sigurisë së faqes suaj në internet, duke krijuar një platformë eCommerce të besueshme, të lehtë dhe cilësore për vizitorët tuaj.

Përvoja jonë në të gjitha temat dhe pluginet e bën çdo transaksion të jetë i lehtë dhe i sigurt. Optimalizimi i çdo kategorie produkti, çdo artikulli dyqani dhe çdo faqe ndihmon në ekuilibrin dhe lehtësimin e navigimit në faqen tuaj.

Hapat tanë të parë të optimizimit SEO eCommerce janë:

 • Kërkimi i fjaleve kyce (keywords) të rëndësishme: Fjalët kyçe janë ato që i udhëheqin njerëzit më shumë në faqen tuaj të internetit. Ne analizojmë fjalët kyçe më të rëndësishme nga të gjitha burimet në internet, madje edhe konkurrentët tuaj për t’u siguruar që kur faqja juaj e internetit të publikohet online, ju të renditeni më lart se te gjithe. Sa më i lartë renditja juaj në rezultatet e kërkimit aq më të mira janë shitjet tuaja çdo ditë.

 • Optimizimi i strukturës së platformes eCommerce: Sigurohemi që çdo vizitor që hyn në dyqanin tuaj online e perdor lehtë dhe kalon kendshem në kërkimin e produkteve dhe shërbimeve. Ky është qëllimi ynë kryesor. Kjo është arsyeja pse ekspertët tanë të eCommerce SEO analizojnë të gjitha faqet tuaja të internetit për të optimizuar strukturën në çdo faqe për të arritur rezultate maksimale.

 • Ndërtimi i Linqeve (Link Building): Duke u përqëndruar në bërjen e faqes suaj të eCommerce më të dukshme dhe duke krijuar linqe me cilësi të lartë që do të ridrejtojnë përdoruesit në internet në faqen tuaj kur ata po lundrojnë në faqe të tjera.
  (Shembull: Gjetja e linqeve të eBay në facebook.com) Ne synojmë audiencën e duhur për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të rritet në kohën më të shpejtë dhe të bëhet një burim i besueshëm për të gjithë blerësit.

Çfarë përfshihet në Shërbimet tona e-Commerce?

 • Përpara se të angazhohemi në zhvillimin e përmbajtjes unike për faqen tuaj të internetit, kryejmë hulumtime të thella për çdo konkurrent potencial për të vlerësuar se si do të pozicionoheni në krahasim me ta.

 • Duke analizuar me kujdes tregun në të cilin do të operoni dhe duke studiuar fjalët kyçe më të rëndësishme, përqendrohemi në optimizimin e përmbajtjes së faqes suaj lidhur me produktet dhe shërbimet tuaja.

 • Vendosim synime të qarta në lidhje me trafikun dhe të ardhurat tuaja para se të nisim punën me faqen tuaj të internetit, dhe pas përfundimit të punës sonë, bëjmë krahasime të rezultateve për të vlerësuar përmirësimet e arritura.

 • Në kundërshtim me disa konkurrentë që mund të përdorin praktika manipulative për të rritur pozicionin e tyre në motorët e kërkimit, ne respektojmë standardet e SEO dhe nuk e tepruam me përdorimin e fjalëve kyçe. Misioni ynë është të ofrojmë një strategji të qëndrueshme dhe etike për të përmirësuar prezantimin dhe renditjen e faqes suaj në internet.

 • Optimizimi i përmbajtjes për faqen tuaj në internet është kritik për organizatën tonë. Për këtë arsye, kemi shkrimtarë SEO të dalluar, të cilët shquhen për aftësitë e tyre krijuese dhe për të prodhuar përmbajtje unike.

 • Në kundërshtim me disa kompani të tjera, ne nuk përdorim shabllone standarde për të përfunduar punën më shpejt. Çdo përmbajtje e krijuar nga ne është e pashembullt dhe e optimizuar në mënyrë të përsosur për SEO dhe lehtësinë e leximit.

 • Kryejmë prova për të siguruar që toni i zërit të jetë i përsosur për audienca të ndryshme.

 • Optimizim profesional për shpejtësi dhe siguri në faqen tuaj të internetit.

 • Implementim i përkrahjes për të gjitha pajisjet, duke garantuar mbështetje të plotë për celular.

 • Monitorimi i të dhënave të trafikut tuaj përmes mjeteve të fuqishme dhe të saktë si Google Analytics.

 • Përmirësimi i të gjitha faqeve tuaja të vjetra për të rritur dukshmërinë e tyre në motorët e kërkimit dhe për të shtuar trafikun.
 • Përqendrimi në audiencën e caktuar dhe krijimi i përmbajtjes së vlefshme për produktet dhe shërbimet tuaja janë hapa kyç për të arritur suksesin.

 • Ky proces synon të përmirësojë pozicionimin e faqes suaj në rezultatet e kërkimit dhe të ndihmojë vizitorët të gjejnë lehtësisht produktet dhe shërbimet që ofroni.

 • Për të bërë këtë, përdorim video dhe fotografi me cilësi të lartë për të bërë përmbajtjen vizive sa më të attraktivë. Krijimi i përshkrimeve profesionale për produktet dhe shërbimet tuaja kontribuon në prezantimin e tyre në mënyrë të plotë dhe të bindshme.

 • Ky proces i përmirëson përvojën e përdoruesit dhe ndihmon në rritjen e besimit dhe interaktivitetit me faqen tuaj.

 • Krijimi i një profili të strukturuar dhe të përsosur në Google My Business, i përshtatur për të ndihmuar biznesin ose faqen tuaj të internetit të tërheqë më shumë trafik dhe klientë lokalë.

 • Optimizimi i faqes suaj në Google My Business për të lehtësuar drejtimin e njerëzve drejt biznesit tuaj, duke përfshirë organizimin e formave të kontaktit për të ndihmuar njerëzit të lidhen me ju më shpejt.

 • Auditimi i citimeve ekzistuese dhe krijimi i citimeve të reja nga burime të besueshme në internet.

 • Krijimi i një llogarie të re sociale në platformat si Facebook dhe Instagram, ose përmirësimi i llogarive ekzistuese, për të siguruar rezultate edhe më të mira në rritjen e shitjeve tuaja.

 • Ndërtimi i një reputacioni më të mirë në internet përmes krijimit të backlinks që monitorojnë citimet tuaja në faqe të tjera të internetit. Kjo kontribuon në rritjen e besimit dhe njohurive për biznesin tuaj.
 • Krijimi dhe dërgimi i raporteve të detajuara nga Google Analytics në fund të çdo jave ose në fund të çdo muaji.

 • Përgatitja e raporteve me një thellësi të madhe, duke përfshirë edhe detajet më të vogla lidhur me performancën e fushatës suaj të eCommerce dhe përmirësimet në strategjinë tuaj të marketingut.

 • Ekipi ynë i SEO për eCommerce do të gjurmojë të gjitha thirrjet, mesazhet dhe vizitat hyrëse në mënyrë të kujdesshme.

 • Monitorimi i çdo azhurnimi të sigurisë dhe përqendrimi në mbrojtjen e faqes suaj, duke analizuar potenciale përpjekje për shkelje të sigurisë ose rrezikun e ndonjë penalti nga Google që faqja juaj e internetit mund të përballet me të.
 • Analiza e efektivitetit të fjalëve kyçe kryesore, trafikut organik nga motorët e kërkimit, ndjekja e thirrjeve të marrura dhe përcaktimi i numrit të vizitorëve të drejtuar në faqen tuaj të internetit përmes fushatës SEO.

 • Studimi i konkurrentëve kryesorë në lidhje me pozicionimin e fjalëve kyçe në motorët e kërkimit.

 • Përqendrimi i vazhdueshëm në analizën e 4 konkurrentëve më potencial për të vazhduar përmirësimin e strategjisë së SEO për faqen tuaj çdo ditë që kalon.
Sherbimet tona SEO eCommerce , Servizi SEO per l'e-commerce

Strategjitë e marketingut në tregtinë elektronike

A mendoni se përmbajtja në faqen tuaj të internetit është e mjaftueshme për të mbuluar të gjithë aspektet e marketingut online? Nuk duhet të besoni menjëherë ata menaxherë të marketingut që përgjigjen me një “po” të menjëhershëm. Gjithmonë ka hapësirë për përmirësime kur vjen puna tek marketingu në internet dhe përmbajtja e faqes suaj të internetit.

Jemi një kompani e specializuar në sherbime SEO eCommerce dhe marketing online, dhe kemi një angazhim të paepur për të arritur qëllimet tona. Pavarësisht nga madhësia e markës suaj ose biznesit, nuk ka kufizime për shitjet në internet. Ky është arsyeja pse gjithmonë theksojmë se ka gjithmonë hapësirë për përmirësime.

Çdo ditë, mund të ketë vizitorë të rinj që vijnë në faqen tuaj të internetit dhe blejnë produkte të reja ose kërkojnë shërbimet që ofroni. Megjithatë, nëse nuk ndërmerreni hapa të rinj në fushën e marketingut online dhe vazhdoni të ndiqni një strategji të njëjtë, do të mbeteni në një pozicion të pandryshuar gjatë kohës.

Një arsye tjetër pse është e nevojshme të investoni në marketing të tregtisë elektronike është se nëse nuk e bëni, konkurrentët tuaj do ta bëjnë. Askush nuk dëshiron të humbasë vizitorë, veçanërisht te konkurrentët kryesorë. Për shkak të kësaj konkurrencë të vazhdueshme, është e rëndësishme të keni një strategji të fortë marketingu për të qëndruar gjithmonë në krye.

Pse Tregti Elektronike (eCommerce)?

Lidhja me konsulentin tonë të eCommerce SEO do të ndihmojë në kuptimin e të gjitha avantazheve të rëndësishme të ofrimit të këtij shërbimi. Në kohën kur jetojmë, ku teknologjia ka zënë vend të rëndësishëm, shumica e njerëzve përdorin smartphone dhe 60% e tyre preferojnë blerjet online. Kjo është një mundësi e thjeshtë dhe e shpejtë, pa humbje kohe.

Blerja e produkteve nga dyqanet online është shumë e lehtë dhe e thjeshtë. Individët kanë mundësinë të shohin dhe të analizojnë produktet sa herë që dëshirojnë, dhe transaksionet kryhen në mënyrë të sigurt përmes sistemit bankar. Në krahasim me të marrur qindra klientë në një dyqan lokal, një faqe interneti eCommerce mundëson që miliona vizitorë të kenë qasje në produkte të njëjta në faqen tuaj.

Një numër i konsiderueshëm i njerëzve aktive kërkojnë në faqen tuaj në internet për të verifikuar disponueshmërinë e produkteve që iu interesojnë, para se të shkojnë fizikisht në dyqanin tuaj lokal. Kjo tregon se përfitimet e shërbimeve të tregtisë elektronike janë të shumta. Kompanitë më të mëdha në internet, si Amazon, eBay, Aliexpress, përdorin me sukses këto platforma për të arritur audiencën e tyre dhe për të ofruar një përvojë blerje të përmirësuar për konsumatorët.

Kjo ndodh sepse njerëzit vlerësojnë thjeshtësinë dhe sigurinë që ofrohen me blerjet nga faqet e tregtisë elektronike. Mundësia për të kërkuar dhe shfletuar shumë produkte nga komoditeti i shtëpisë, pa nevojë për ndihmë nga të tjerët, është vërtet e mrekullueshme. Imagjinoni sa fantastike është të ndiheni të sigurt në çdo transaksion që kryeni në internet.

Ofrojmë sigurimin e faqes më të mirë të biznesit në fushën e eCommerce, përfshirë përshkrimet më të mira të produkteve, zgjedhjet më të mira për tituj, strategjitë më të mira për SEO, dhe arkitekturën më të mirë të faqes, së bashku me shumë përfitime të tjera. Kompania jonë është më se e lumtur të ofrojë ndihmën e nevojshme për të përmirësuar prezantimin dhe performancën e faqes suaj në internet.

Pse duhet të punoni me ne?

 • CilesiMos kërkoni më tej nëse kerkoni cilësinë me te mire te punës kur bëhet fjalë për websajtin tuaj. Duke ditur se sa i rëndësishem është biznesi juaj për ju, ne e trajtojmë atë si tonin. Qëllimi vetëm për punën më të mirë dhe për rezultatet më të mira duke dhënë maksimumin tonë çdo here. Pavarësisht se sa punë kërkohet, ne garantojme cilesi maksimale.

 • Shkatërruesit e Konkurrencës: Gjëja më e rëndësishme për çdo biznes dhe faqe në internet është të jesh në krye dhe të vazhdosh të jesh në krye. Kjo është ajo që ne bëjmë, analizojmë të gjithë konkurrentët tuaj dhe bëjmë hulumtime të fjalëve kyçe për ti përdorur më vonë në favorin tuaj. Analizimi i faqes së konkurrenteve për ndonjë pike te dobet dhe implementimi i tyre në faqen tuaj të permiresuara për të përfituar.

 • Çmimet më të miraPavarësisht nëse zotëroni një uebfaqe të vogël eCommerce ose një të madhe, cmimet tona janë të përballueshme për të gjithë klientët tanë. Qëllimi i kompanisë tonë është të ndihmojë të gjithë klientët tanë të arrijnë potencialin e tyre të plotë në internet me faqet e tregtisë elektronike pa u ndikuar masivisht ne buxhetin e tyre. Duke pasur çmimet më konkurruese në zhvillimin e faqeve eCommerce, DigitalDev.al eshte zgjidhja me e mire per cdo dyqan, tregtar, apo bleres!