Reklamim PPC ne Facebook , Facebook Marketing , Marketing su Facebook

Reklamim PPC ne Facebook

Mënyra Inovative Për Të Dominuar Tregun Online. Zgjidhjet më efektive dhe efiçente të marketingut në Facebook!

Facebook Advertising Agency

Duke njohur famën e kësaj platforme dhe përfitimet që ajo ofron, Marketingu në Facebook është një aset vërtetë i vlefshëm kur bëhet fjalë për rritjen e ekspozimit të bizneseve, shërbimeve, industrive, organizatave, ndikuesve dhe shumë më tepër në botën online. Është plotësisht një nga rrjetat më të mira sociale që i sjell vlera biznesit tuaj.

Reklamim PPC ne Facebook , Facebook Marketing , Marketing su Facebook

Por këtu është gjëja, është shumë agresive në konkurencë. Pa asistencë profesionale nga një agjenci eksperte e reklamave në Facebook, mund të ketë shumë vështirësi që do të përpiqeni t’i trajtoni vetë. Kjo është kur një kompani e marketingut në Facebook si Digitaldev.al, hyn në lojë dhe ndërton strategji, zgjidhje më të mira dhe ndihmon biznesin tuaj të marrë rezultate më të mira duke ofruar shërbime të kualifikuara të marketingut në Facebook.

Dilni përpara konkurrencës tuaj, përmirësoni rezultatet tuaja, shpenzoni buxhetin tuaj në mënyrë më efikase ndërsa merrni më shumë kthim të investimit duke bashkëpunuar me agjensinë a reklamave në Facebook. Së bashku, ne mund të marrim rezultate më të mira në internet, të zhvillojmë biznesin tuaj më tej dhe më me zgjuarsi se kurrë më parë, të menaxhojmë me sukses çdo fushatë me sukses dhe të optimizojmë maksimalisht reklamat, profilin dhe planin tuaj të marketingut.

Bazuar në qëllimet dhe kërkesat specifike të biznesit ose kompanisë suaj, ne do të përshtatim formatet më të mira të reklamave për biznesin tuaj dhe do të krijojmë një larmi reklamash për marka që mund të sjellin vlerë në marketingun tuaj në internet veçanërisht në Facebook duke rritur audiencën tuaj specifike të shënjestruar dhe blerësit ideal.

marketingut në Facebook, Facebook Marketing , Marketing su Facebook

Rezultatet që ju nevojiten me kompaninë tonë të reklamimit në Facebook.

Nisja e një bashkëpunimi me një agjenci dixhitale në Facebook mund të jetë sfiduese kur agjencia e zgjedhur nuk ofron gamën e plotë të shërbimeve të nevojshme për biznesin tuaj në këtë platformë. Tek ne, kjo sfidë nuk do të jetë më një problem. Me një strategji të shkëlqyeshme të qarkullimit, një ekip me përvojë, zgjidhje inovative dhe mundësi të shkëlqyera të çmimeve të ofruara nga agjencitë e reklamave në Facebook, ne sjellim rezultatet që çdo klient dëshiron nga një fushatë e suksesshme e marketingut në Facebook.

Kjo përmirëson cilësinë e shërbimeve tuaja – një aspekt që klientët vlerësojnë. Përveç vlerës së biznesit tuaj, një pikë unike e shitjes sonë është Rezultati Juaj i Promotimit Net (NPS). Në Digitaldev.al, shërbimet tona të menaxhimit të reputacionit online përfshijnë sondazhe për klientët, duke krijuar rezultate cilësore që matin shkallën e mundshme të rekomandimit të konsumatorëve tek audienca e ngjashme.

Çfarë përfshin çdo plan

 • Zhvillimi i një strategjie të personalizuar posaçërisht për kërkesat e biznesit tuaj.
 • Postime që do të kenë potencial më të madh, shtrirje më të mirë dhe dukshmëri të rritur.
 • Një menaxher profesional, i dedikuar i llogarisë veçanërisht për fushatën tuaj unike të marketingut. Me përvojë me secilën kategori të shërbimeve të marketingut në Facebook.
 • 100% postime organike, të optimizuara, me përshkrimet më efektive dhe fjalët kyçe që sjellin vlerë në marketingun tuaj.
 • Raportimi i hollësishëm mbi performancën tuaj të përgjithshme çdo muaj dhe analiza e plotë e rezultateve tuaja dhe progresit të arritjeve të planit.
 • Raporti i saktë i auditimit në faqen tuaj në Facebook, dhe hulumtimi i thellë i konkurrencës për të mësuar pikat e forta, strategjitë dhe planet e tyre të optimizimit, por gjithashtu të mësoni për dobësitë e tyre për t’i përdorur ato në avantazhin tonë.
 • Punësimi i dizajnerëve grafikë profesionistë për të krijuar një profil të ri, unik, të optimizuar dhe foto të kopertinës që shpreh profesionalizëm dhe përfaqëson plotësisht biznesin ose markën tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.
 • Fushata reklamuese të optimizuara plotësisht dhe të menaxhuara mirë.
  Krijimi profesional i krijuesve të reklamave, kur bëhet fjalë për kopjimin, imazhet dhe grafikë vizuale.
 • Bazuar në performancën e përgjithshme prej dy javësh, ose një muaji të tërë, një konsulent i përkushtuar i mediave sociale do të analizojë dhe ofrojë ndihmë për marrjen e rezultateve më të mira dhe përmirësimin e strategjisë së marketingut etj.

Pse të zgjidhni ne për marketing në Facebook?

Merrni rezultatet që ju nevojiten edhe nëse jeni një biznes fillestar me agjencinë tonë të marketingut në Facebook për bizneset e vogla. Krijimi i strategjive të duhura dhe një hartë unike veçanërisht për markën tuaj të re për të fituar vendin e saj më të lartë se pritshmëritë tuaja, më të larta se konkurrentët tuaj dhe për të nxitur më shumë trafik dhe shitje duke optimizuar reklamat tuaja në Facebook.

Gjithçka që do të kërkonit ka përgjigjen e duhur duke zgjedhur të punoni me kompaninë tonë të marketingut në Facebook. Sigurimi i klientëve me të gjitha zgjidhjet e kërkuara nga fundi për t’i dhënë jetë biznesit të tyre, për të krijuar rezultate kthimi dhe për të ndërtuar strategji që plotësojnë standardet më të larta të një agjencie marketingu për reklamat në Facebook. Duke shfaqur një ekip të plotë ekspertësh që përfshijnë: Ekspertë SEO, profesionistë të marketingut në media sociale, grafikë me përvojë, dizajnerë uebi dhe shkrimtarë të përmbajtjes SEO.

Me ekspertizën dhe njohuritë e tyre, ne krijojmë mundësi dhe zgjidhje të mrekullueshme që do ta bëjnë marketingun dhe reklamimin në Facebook të thjeshtë, dhe megjithatë shumë produktiv për biznesin tuaj.

Nëse ekziston një lloj matjeje për suksesin, ato do të ishin rezultatet që një shërbim i marketingut në Facebook u jep klientëve të tyre. Për shumë vite ne kemi ndihmuar klientët në përmirësimin e trafikut të tyre në internet, marrjen e më shumë ndjekësve në platformat e tyre të mediave sociale, rritjen e shitjeve të tyre në internet, vizitat e dyqaneve lokale dhe krijimin e një ndërgjegjësimi më të mirë të markës për biznesin e tyre përmes marketingut kompetent në Facebook.

Ajo që flet më së miri për shërbimet tona të reklamimit në Facebook është plotësimi i kërkesave të klientit. Jo vetëm që kemi qenë në gjendje të arrijmë objektivat dhe pritjet e tyre, por kemi siguruar shumë më tepër sesa ata mendojnë se ishte e mundur për biznesin e tyre. Arritja e deri në 300% rezultate më të mira mbi pritjet e kilentëve dhe vërtetimi sa herë që shërbimet e marketingut në Facebook janë 100% të besueshme dhe partneri juaj më i besuar për shërbimet e Facebook. Me një normë të susksesit deri në 90%, ne jemi në gjendje të ofrojmë rezultate pozitive për aq kohë sa ju mund të mendoni duke ekzekutuar strategjitë më të mira të marketingut në Facebook.

Pa dyshim, një ndikim kritik i marketingut dixhital shkaktohet nga ekspertiza teknike.

Me teknologji dhe zgjidhje inovative, ne mund të analizojmë plotësisht audiencën tuaj të shënjestruar dhe të krijojmë planin e duhur se si të arrini tek blerësit tuaj idealë. Jo vetëm duke sjellë njerëz që thjesht mund të pëlqejnë faqen tuaj, por duke u përqëndruar në blerësit e mundshëm që vizitojnë me qëllimin për të blerë nga ju.

Monitorimi profesional i të gjithë performancës, thirrjeve, trafikut dhe secilës prej përbërësve të marketingut tuaj online në Facebook. Sigurimi i klientëve raporte të sakta të të dhënave të tyre, dhe një kuptim më i mirë i përmirësimeve të tyre.

Avatnazhet e bashkëpunimit me kompaninë tonë të marketingut në Facebook

Pavarësisht se çfarë lloj fushe, në internet, ose në jetën e përditshme, përvoja është treguesi më i mirë i suksesit. Dhe nëse është hera juaj e parë në marketing, të jesh vetëm në një botë kaq konkurruese mund të jetë një detyrë shumë sfiduese.

Kjo është arsyeja pse ekspertët tanë do të krijojnë mundësi unike bazuar në ato që biznesi juaj ka nevojë me të vërtetë nga marketing në Facebook, cilat janë mundësitë maksimale që mund të prisni dhe të krijojnë strategji specifike që do të funksionojnë pikërisht në emër të biznesit tuaj ose të nevojave të kompanisë.

Profesionisti ynë do të analizojë mbi produktet, shërbimet, biznesin ose historinë tuaj të ndërmarrjeve dhe do të mësojë gjithçka rreth asaj që ju përfaqësoni dhe u ofroni klientëve. Pasi të mësojmë gjithçka për ju, ne do të analizojmë konkurencën të mundshëme në internet dhe në Facebook, për të krijuar një plan të personalizuar pikërisht për nevojat tuaja. Ne do të zhvillojmë përmbajtje unike që jo vetëm që duket shkrimtare cilësore dhe e bukur por siguron vlerë dhe përmirëson shitjet. Synoni audiencën e duhur dhe zbatoni fjalët e duhura që ofrojnë më shumë vlerë për secilën reklamë dhe përshtatni një fushatë unike, ndërsa gjithmonë përqendroheni në pritjet dhe objektivat tuaja.

Cili është synimi për të bërë marketing në internet, nëse nuk merrni raporte të hollësishme të cilat mund t’i kuptoni 100%. Ju duhet të dini saktësisht se çfarë ka siguruar investimi juaj për biznesin tuaj dhe çfarë vlere po merrni nga fushata juaj në Facebook.

Kjo është arsyeja pse raportet tona gjithëpërfshirëse do të tregojnë rezultate 100% të sakta dhe të hollësishme të përmirësimeve të fushatës suaj, krahasimeve dhe rezultateve të gjeneruara. Gjëja më e mirë është që ju nuk keni nevojë që t’i kuptoni vetë ato raporte , këshilltarët tanë do t’ju shpjegojnë në mënyrë të përsosur ato në mënyrën më të thjeshtë të mundshme. Pa humbur kohën, dhe energjinë tuaj.

Mund të jetë e vështirë të mbash hapin me të gjitha fushatat e marketingut, në fund të fundit, një agjenci e PPC e Facebook do të kujdeset për marketingun tënd vetëm në Facebook. Jashtë kësaj, ju keni nevojë për një ekip tjetër ose disi e bëni atë vetë. Gjë që mund të konsumojë shumë kohë dhe energji. Meqenëse suksesi në një fushatë reklamuese në të vërtetë matet edhe nga sa shpesh e mbani audiencën të azhurnuar duke postuar, mbajtja në të gjitha kanalet tuaja mund të jetë një detyrë që është pothuajse… e pamundur.

Ne nuk duam ta bëjmë këtë të duket shumë i zënë dhe i vështirë për ju, por në të vërtetë është. Ky është një nga përfitimet e partneritetit me agjencinë tonë të marketingut dixhital Facebook.

Si funksionojnë shërbimet e marketingut në Facebook?

Le të themi se ju ofroni shërbimet dhe produktet më të mahnitshme. Dhe, le të themi që përmbajtja juaj duket krejt e mahnitshme. A ofron kjo përmbajtje ndonjë vlerë për biznesin tuaj nëse nuk arrin tek blerësit tuaj të mundshëm ose audienca e shënjestruar? Po, ju duhet të zgjidhni një audiencë specifike për të gjitha llojet e reklamave bazuar në atë që ofroni dhe atë që prisni. Përndryshe do të humbnit para duke arritur tek njerëzit që nuk kanë ndërmend të blejnë asgjë nga ju.

Ekspertët tanë do të hulumtojnë audiencën tuaj më të mirë të mundshme, të gjejnë fjalët e duhura për marketingun tuaj të përmbajtjes dhe të zgjedhin fushatën tuaj për rezultate maksimale. Gjetja e klientëve që kanë interes për ato që ofroni dhe shfaqja e reklamave që në të vërtetë janë të vlefshme për ta. Në këtë mënyrë ne përmirësojmë trafikun, angazhimet dhe shitjet tuaja cilësore ndërsa lidhim më shumë njerëz me biznesin tuaj.

A e dini cili format reklamash është më i miri për llojin e audiencës që duhet të arrini? A doni të humbni para duke eksperimentuar ose të përqendroheni drejt në marrjen e rezultateve që ju nevojiten duke formuar një bashkëpunim me ekspertët e marketingut në Facebook? Ne ofrojmë zgjidhjet dhe aftësitë e duhura për të përcaktuar se cili dizajn reklamash është më i miri për çdo fushatë specifike bazuar në audiencat dhe objektivat tuaja.

Ne mund ta përcjellim me sukses mesazhin tuaj përmes fotove, videove, rrëshqitësve, karuselëve ose koleksionit të imazheve. Rritja e ndërgjegjësimit të markës suaj dhe dhënia e më shumë shikimit ndërsa përmirësoni shkallën tuaj të konvertimit nga çdo klikim.

Me shumë vite përvojë në menaxhim të mediave sociale, jo vetëm që ne mund të përfitojmë sa më shumë nga fushata juaj e marketingut, duke krijuar mundësi më të mira për të ardhura dhe duke rritur potencialin tuaj të biznesit, por ne mund të kursejmë paratë tuaja përgjatë procesit. Zgjedhja për të investuar në mënyrën më të mirë të mundshme, bazuar në një strategji reale dhe raporte të sakta bazuar në kërkimin e audiencës tuaj dhe konkurrencën.

Ne e dimë vlerën e fotove, videove dhe pamjeve. Por pa marrë parasysh sa të mira dhe të vlefshme janë, fjalët janë ende shumë më shumë të rëndësishme. Kombinimi i pamjeve tuaja vizuale me përshkrime të optimizuara të asaj që keni për të ofruar jo vetëm që do të rrisë audiencën tuaj më mirë dhe do të përmirësojë marketingun tuaj duke implementuar fjalët kyçe të duhura. Por gjithashtu do t’i ndihmojë klientët të kuptojnë më mirë cilësinë e produkteve, shërbimeve, specifikimet dhe të rrisë ndërgjegjësimin e markës suaj.

Si pjesë e ekipit tonë të marketingut dixhital, ne përfshijmë ekspertë të shkrimit dhe të përmbajtjes në mënyrë që ta bëni marketingun tuaj të përmbajtjes me të vërtetë të denjë për fushatën tuaj duke optimizuar kopjimin tuaj të reklamës dhe duke rritur numrin e konvertimeve që do të merrni nga reklamat në Facebook.

Përmes testimit efikas A / B mësojmë për faktorët më të mirë që tregojnë performancën e reklamave tuaja në Facebook dhe optimizojmë fushatat tuaja aktuale dhe faqet e uljes në përputhje me rezultatet më të mira të mundshme në mënyrë që të maksimizoni rezultatet. Përmes Testimit A / B Ne mund të marrim vendime më të mençura për të ardhmen e strategjisë suaj të marketingut, të zhvillojmë mundësi të reja dhe të ofrojmë zgjidhje të drejtuara nga të dhënat që jo vetëm që do të sjellin sukses, por gjithashtu do të kursejnë paratë tuaja.

Përmes testimit A / B ne ju garantojmë klientëve që buxheti i tyre do të përdoret vetëm për të përmirësuar pjesët e marketingut të tyre që me të vërtetë kërkojnë përmirësim. Ndryshe nga disa agjenci që së pari eksperimentojnë, dhe pastaj vëzhgojnë rezultatet.

Mënyra më e mirë dhe e vetme për të mësuar në lidhje me performancën tuaj dhe progresin aktual të marketingut në Facebook është duke monitoruar rezultatet e fushatës suaj vazhdimisht dhe duke analizuar të dhënat në krahasim me parashikimet e tjera të kohës dhe treguesit e ndryshëm të performancës të njohur gjithashtu si KPI.

Në këtë mënyrë ne i ndihmojmë klientët të përcaktojnë më shpejt, si po shkon marketingu i tyre, si po punojmë për të maksimizuar kthimin e investimit, dhe cilët elementë reklamues janë më efektivë për marketingun tuaj dhe për audiencën e shënjestruar. Ne do të gjurmojmë konvertimet, thirrjet, trafikun, shitjet, angazhimet, blerjet dhe të gjitha llojet e ngjarjeve për fushatat tuaja në Facebook. Bërja e faqeve të biznesit tuaj punonjësi juaj më i mirë.