Marketing ne Instagram

Marketing ne Instagram

Ekspozimi në Instagram i bërë siç duhet me sherbimin tone te marketingut ne instagram. Tërhiq miliona, paguaj më pak!

Platforma vlerësuese në Instagram

Dëshironi të përfitoni plotësisht nga një platformë me deri në 1 miliard përdorues aktivë çdo muaj? Instagram mund të jetë aleati juaj i fuqishëm për marketing në internet dhe arritjen e audiencës së synuar. Përfitoni nga ekspertët tanë, të cilët ofrojnë njohuri dhe ekspertizë për të ndihmuar biznesin tuaj të dallohet, të rrisë vetëdijen, dukshmërinë dhe shitjet duke ofruar shërbime të marketingut ne instagram me cilësi të lartë.

Marketing ne Instagram

Ndikuesit kanë një impakt të lartë në rrjet, megjithatë për një biznes menaxhimi i tyre mund të paraqesë sfida, sidomos kur mungon ekspertiza e nevojshme. Ne kemi aftësinë të transformojmë profilin tuaj të biznesit në Instagram në një zgjedhje të preferuar për audiencën tuaj. Përmirësojeni bio-n tuaj, përdorni burimin e Instagramit dhe publikoni përmbajtje me cilësi të lartë që tërheq vëmendjen e audiencës së dëshiruar.

Shtoni numrin e përdoruesve në profilin tuaj, angazhohuni në kërkime, bëhuni më konkurrues dhe rrisni të ardhurat duke shfrytëzuar shërbimet tona të marketingut ne Instagram. Për të arritur suksesin, është e rëndësishme të keni përkushtim dhe një menaxhim të duhur. Ne jemi këtu për të ndihmuar në krijimin e një fushate të suksesshme në Instagram dhe për të menaxhuar reklamat tuaja me profesionalizëm.

Biznesi juaj i vogël ka një rol të rëndësishëm në ambientin online. Le të merremi ne me përgjegjësitë e marketingut ne Instagram për ju, duke ju lejuar të përqëndroheni në detyrat kryesore të biznesit tuaj. Për ne, çdo fushatë është një mundësi për të ndihmuar rritjen dhe zhvillimin e biznesit tuaj në platformën e Instagramit.

Marketingut ne Instagram

Platforma vlerësuese në Instagram

Si një nga rrjetet sociale më të mëdha, Instagram ka një audiencë të gjerë, duke kapur shifra në miliarda. Nuk ka asgjë që e pengon biznesin tuaj të gjejë vendin e tij aty dhe të krijojë një bazë ndjekësish të besuar, me përdorues të interesuar që ndihen të përfshirë dhe të kënaqur me produkte dhe shërbime.

Duke përdorur një strateg të përkushtuar të rrjeteve sociale dhe duke bashkëpunuar tani me agjencinë tonë të marketingut në Instagram, marka juaj mund të arrinte një audiencë të gjerë, të rritë prezencën online, të ndërtojë një imazh më të fortë markë dhe të çojë biznesin tuaj në një nivel më të lartë të fitimeve.

Kuptimi këtu është se nuk po flasim vetëm për klientët lokalë, ata që jetojnë pranë vendbanimit, qytetit apo dyqanit tuaj lokal. Mund të zgjeroni biznesin tuaj në nivel ndërkombëtar, duke arritur njerëz në kontinente të tjera që janë të interesuar për produkte dhe shërbime të ofruara nga ju dhe që janë potencialisht të gatshëm të

Zhvilloni Biznesin Tuaj me Agjencinë më Profesionale të Marketingut në Instagram

Nëse operoni një biznes, i cili është i madh ose i vogël, një agjenci marketingu mund të çojë faqen tuaj në Instagram në një nivel tjetër, duke ju ndihmuar të arrini synimet tuaja dhe duke prezantuar zgjidhje inovative që mund të ju bëjnë të dalloheni nga konkurrenca.

Gjatë viteve, kemi ofruar ndihmë klientëve tanë për të përmirësuar faqet e tyre në Instagram, duke angazhuar audiencën e tyre të synuar dhe duke maksimizuar fitimet nga secili postim. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar të njëjtën shërbim cilësor për rritjen e performancës së biznesit tuaj dhe për të ndihmuar atë të arrijë suksesin e dëshiruar.

Marketingut ne Instagram

Me një ekip ekspertësh të marketingut dixhital, ne kemi aftësinë të zhvillojmë një fushatë të personalizuar për biznesin tuaj dhe të menaxhojmë me profesionalizëm të gjithë procesin, duke përpjekur për të parë rezultatet e dëshiruara.

Çfarë Ofrojnë Shërbimet e Marketingut në Instagram

 • Promovimet në Instagram – Krijimi, Menaxhimi dhe Ndjekja.

 • Postimet në Instagram – Krijimi, Menaxhimi, Ndjekja & Optimizimi.
 • Video në Instagram – Krijimi, Menaxhimi, Ndjekja & Optimizimi.
 • Menaxhimi i reklamave në Instagram – Testimi, Krijimi, Optimizimi, Ndjekja.

Çfarë mund të prisni nga bashkëpunimi me ne?

Ne e kuptojmë që të bësh një foto dhe ta postosh në profilin tënd është një procedurë e thjeshtë. Po ashtu, e kuptojmë që krijimi i një fushate, shpenzimi i një shume të konsiderueshme të parave për vizita dhe përshtypje duket një detyrë e lehtë. Për të qenë i sinqertë, duke parë se ka një miliard përdorues aktivë të Instagram çdo muaj, është e rëndësishme të ndiheni se po bëni diçka të jashtëzakonshme, apo jo? Kështu që, pse të mos shtoni fjalën “profesionist” kur bëhet fjalë për postimet, fotot, videot, përshkrimet, bios, menaxhimin e fushatës, audiencën e synuar, menaxhimin e buxhetit dhe reklamat në Instagram? A nuk duket më e arsyeshme të përdorni shërbimet e një ekipi të specializuar? Kjo është një nga arsyet pse do të ishte e zgjuar të zgjidhni një shërbim të besueshëm për menaxhimin e Instagramit. Lexoni më poshtë për të kuptuar avantazhet e bashkëpunimit me një agjenci marketingu në Instagram.

Agjencitë profesionale do të mësojnë për qëllimet tuaja, konkurrencën tuaj dhe do të përshtatin një strategji të re të personalizuar duke menduar gjithmonë për qëllimet e biznesit tuaj.
Si pronar i një biznesi, ka shumë gjëra që duan kohën dhe vëmendjen tuaj çdo ditë. Kujdesi për marketingun është një proces shumë i gjatë dhe kërkon shumë energji, i cili jo vetëm që do të hajë shumë nga koha juaj e rëndësishme, por gjithashtu ju pengon të kryeni detyra të tjera të rëndësishme. 
Kjo shkon pa përmendur pjesën që ekspertiza dhe njohuritë janë një faktor shumë i rëndësishëm për suksesin, krahas mjeteve profesionale që ndjekin të dhënat dhe performancën tuaj. Zhvillimi i kësaj lloj ekspertize kërkon vite, prandaj vendimi më i zgjuar është punësimi i agjencisë më të mirë për punën.
Për shembull, ne do të ndihmojmë biznesin tuaj duke arritur:

 • Më shumë ndjekës në Instagram për profilin tuaj, qoftë biznesi apo personal.
 • Ndihmoni klientët të zhvillojnë emrin e markës dhe njohjen e saj.
 • Përmirësoni trafikun tuaj të internetit përmes kanaleve të rrjeteve sociale dhe marketing të suksesshëm në platformën Instagram.
 • Përmirësimi i shitjeve tuaja, në një shkallë lokale ose globale.

Nëse tashmë jeni përdorues i Instagram-it, e dini që disa fotografi nuk performojnë si pjesa tjetër e tyre. Disa marrin më shumë pëlqime, shpërndarje dhe komente, ndërsa disa nuk performojnë ashtu siç duhet. 
Mendoni të keni një konsulent profesional që gjithmonë do t’ju ofrojë sugjerime për zgjedhjen e fotografisë më të mirë për të shpërndarë, duke shkruar përshkrimin më të mirë dhe të përdorni një hashtag të markës për të krijuar më shumë vetëdije për secilin postim.
Kjo është arsyeja pse ne përqendrohemi në përdorimin e vetëm imazheve me cilësi më të lartë. Në çdo kohë, ekspertët tanë përqendrohen në maksimizimin e cilësisë së secilit element vizual në profilin tuaj, duke siguruar imazhe të prera në mënyrë të pastër, në mënyrë që t’u tregojnë të gjithë ndjekësve tuaj se cilësia është një element kryesor për biznesin tuaj.

 • Ne i ndihmojmë klientët të gjejnë tema dhe çështje të ndryshme që nuk janë të mbuluara nga konkurrenca e tyre. Sigurimi i ndjekësve informacion që ata nuk e kanë parë diku tjetër më parë.
 • Zgjedhja e një filtri unik për të gjitha imazhet tuaja. Bërja e të gjitha imazheve tuaja të duket e lezetshme dhe në të njëjtën kohë ndërtimi i një pamje unike për të gjitha fotot tuaja, në mënyrë që ndjekësit të identifikojnë fotot tuaja më shpejt, edhe nëse i shohin ato në profile të ndryshme.
 • Analizimi i audiencave për të gjetur llojet e subjekteve që ata duan të shohin më shumë. Zgjedhja e një subjekti unik dhe ofrimi i postimeve cilësore.
 • Po ngarkon imazhe që rrisin vetëdijen e markës suaj. Zbatimi i elementeve si logot ose tekstet e shkurtra në secilën figurë në mënyrë që t’i bëni të ditur njerëzit se shërbimet ose produktet janë 100% autentike për markën tuaj, por gjithashtu rritet një vetëdije dhe njohje më e mirë për secilin postim.

Përshkrimet janë shumë të rëndësishme dhe ato mund të ndihmojnë profilin tuaj në Instagram në mënyrën e duhur nëse ndërtohen në mënyrë profesionale. Por si çdo gjë tjetër, ato kërkojnë ekspertizën dhe njohuritë e duhura.
Për shembull, nëse qëllimi juaj është të maksimizoni shitjet tuaja, kompania jonë e marketingut do të përshtatë titra unikë që do të përfaqësojnë ato produkte ose shërbime në mënyrë të përkryer, por gjithashtu rrisin dëshirën e klientëve për t’i blerë ato. 
Në këtë mënyrë ju merrni më shumë shitje, por gjithashtu gjeneroni më shumë trafik në faqen tuaj të internetit duke udhëhequr ndjekësit në URL-në tuaj përmes titrave të mirë-ndërtuar. Mund të jetë faqja juaj në internet, kanali youtube ose ndonjë shërbim në internet që mund të përmirësohet nga marketingu në Instagram.

Hashtag-et luajnë një rol shumë të rëndësishëm kur bëhet fjalë për marketing. Ato mund të çojnë miliona përdorues në faqen tuaj dhe të rrisin numrin e ndjekësve. Nëse disa përdorues mund ta gjejnë llogarinë tuaj me emrin, përdorimi i hashtags tuaj të mëparshëm do t’i çojë ata aty ku keni nevojë.
Ne zgjedhim hashtag-et më të mira që përfaqësojnë industrinë tuaj dhe përqendrohemi në ato që janë të ngjashme me fjalët kyçe që audiencat kërkojnë më shumë në lidhje me profilin tuaj, ose produktet. Kështu që nëse jeni një arkitekt për shembull. Disa nga hashtag-et që do të luanin vlerë për profilin tuaj do të ishin:

#design
# e brendshme
#studio
# koncept
 … dhe më shumë

Dhe këto janë vetëm disa hashtags që mund të ndihmojnë audiencën tuaj të arrijë profilin tuaj.

A keni ndier ndonjëherë zhgënjimin e ngarkimit të një fotoje të caktuar dhe mungesën e reagimeve që prisnit? Kjo situatë ndodh shpesh, jo vetëm në profilet personale, por edhe në ato të biznesit.

Ky është momenti kur njohuritë dhe ekspertiza e profesionistëve bëhen të domosdoshme për ju. Agjencia jonë e marketingut në Instagram ka aftësinë të nxisë përfshirjen dhe interaktivitetin në fotot tuaja, ndërkohë që ndërton një prezencë dhe një shikueshmëri më të fortë për profilin tuaj.

Përmirësimi i marrëdhënieve me klientët kërkon kohë dhe përpjekje të vazhdueshme. Formimi i lidhjeve të forta me audiencën tuaj mund të kërkojë kohë të gjatë, por ekspertët tanë dinë mënyrën e duhur për të shpejtuar këtë proces dhe për të siguruar rezultatet e dëshiruara nga një marrëdhënie e suksesshme me klientët besnikë. Ndërtimi i një lidhjeje të qëndrueshme jo vetëm do të ndihmojë në përmirësimin e faqes suaj në Instagram, por gjithashtu do të çojë në rritjen e shitjeve, përmirësimin e rekomandimeve dhe ndërgjegjësimin e biznesit në shkallën më të lartë të mundshme.

Metoda e vetme për të fituar para është duke dhënë dhe marrë. Me Instagram funksionon në të njëjtën mënyrë, ju prezantoni disa produkte ose shërbime ose ndonjë gjë që është e vlefshme për audiencën tuaj dhe ata blejnë nga faqja juaj. Dhe nëse qëllimi juaj është të maksimizoni shitjet, kompania jonë e marketingut Instagram mund t’ju ndihmojë të arrini objektivat tuaj si kurrë më parë.

Ekspertët tanë do të hartojnë reklama të mahnitshme në Instagram që jo vetëm do ta çojnë fushatën tuaj në nivelin tjetër, duke rritur biznesin tuaj, duke rritur praninë tuaj, por edhe duke përmirësuar shitjet tuaja. Dhe gjëja më e mirë është që reklamimi në Instagram është mjaftueshëm efikas për të filluar dhe siguron kthimin më të shpejtë të investimit.

Ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni strategjinë më të mirë, të caktoni një buxhet efektiv bazuar në objektivat tuaja dhe të zgjedhni formatin e reklamës që është efektiv për fushatën e marketingut sipas zgjedhjes sonë.