Local SEO , SEO Locale

SEO Locale

Local SEO , ekspozim maksimal per biznesin tuaj. Shërbim profesional për suksesin tuaj të ekspozimit lokal.

Local SEO në Shqipëri

Shërbimet SEO lokale mund të ofrojnë mundësitë e duhura që biznesi juaj të zbulohet më lehtë në vend dhe të arrijë më shpejt klientët që janë afër vendndodhjes së biznesit tuaj. Në shumicën e rasteve, faqja e internetit ose biznesi juaj do t’u shfaqet SERP-ve (Search Engine Page Results) pikërisht kur përdoruesit kërkojnë fjalët kyçe të duhura.

Pa pasur nevojë të shpenzoni gjë në fushatat e marketingut, zgjidhjet tona organike lokale të SEO mund të japin trafikun e dëshiruar, pritjet, shndërrimet dhe shitjet vetëm nga “fqinjët” tuaj. Nëse dëshironi të kontaktoni me një konsulent lokal të SEO dhe të mësoni më shumë rreth shërbimeve tona, mund të kontaktoni me mbështetjen tonë të klientit 24/7 menjëherë.

Local SEO

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit Lokal është një plan i mirë-vendosur për përdorimin e shfletuesve dhe motorëve të kërkimit për të marrë më shumë vizita në dyqane, shitje në internet dhe përmirësim real të biznesit tuaj për sa i përket trafikut dhe të ardhurave. Duke bashkëpunuar me kompaninë tonë Lokale SEO ju mund të merrni një optimizim më të mirë të faqes suaj të internetit, listave të biznesit lokal dhe pranisë në internet për të zhvilluar një shikueshmëri më të mirë ndërsa ngjiteni në renditjen e kërkimit dhe tejkaloni konkurrencën.

Përse duhet të bashkëpunoni me agjencinë tonë Local SEO

Për shumë vite ne kemi zhvilluar strategjitë më të mira të marketingut, metodologjitë dhe duke u ofruar klientëve tanë shërbimet më të mira të Local SEO me tarifat më të përballueshme. Duke zhvilluar ekspertizën dhe njohuritë e duhura për të sjellë sukses në biznesin tuaj, për të arritur objektivat tuaja dhe për të krijuar një reputacion lokal që do të përfitojë nga biznesi juaj i vogël ose ndërmarrjet. Partneriteti me ekspertët tanë është zgjedhja e duhur për të marrë rezultatet që ju kërkoni në internet.

Duke pasur ekspertizën e duhur si krijues të uebit, ne mund të gjejmë të gjitha problemet me faqen tuaj të internetit, të analizojmë lundrimin tuaj, shpejtësinë e faqes dhe të gjithë faktorët që ndikojnë në renditjen e motorit tuaj të kërkimit. Ndërsa përqendroheni në detyrat e rëndësishme të biznesit tuaj, zhvilluesit tanë mund të zgjedhin mënyrën më të mirë për faqen tuaj të internetit për të përmirësuar UX dhe UI.

Pavarësisht se sa i mirë mund të jetë optimizimi juaj, momenti që dizajni juaj i faqes në internet i mungon profesionalizmi, lë atë ndjenjë të një dizajni të lëngshëm dhe nuk është tërheqës në sytë e klientëve, kënaqësia e klientit do të fillojë me këmbë të gabuar dhe kush e di nëse do të bëhet më mirë. Por në paketat tona të Local SEO – së, ju do të keni mundësinë e zgjedhjes për të bashkëpunuar me dizajnerë profesionistë, të cilët do të identifikojnë të gjitha problemet me ndërfaqen tuaj dhe do të krijojnë dizajne të reja që do të bashkëpunojnë në mënyrë të përsosur me ato që ju ofroni.

Google nuk gjen më vete vendndodhjen e shërbimeve ose produkteve tuaja. E gjitha lidhet me përmbajtjen tuaj, duke zgjedhur fjalët kyçe e duhura dhe duke i zbatuar ato në titujt tuaj, përshkrimet, faqet e zbritjes, artikujt dhe më shumë.

Por kur bëhet fjalë për marketingun e përmbajtjes, do të keni nevojë për shkrimtarë profesionistë, të cilët jo vetëm që mund ta bëjnë secilën fjalë tërheqëse, të bukur dhe bindëse, por gjithashtu ndihmojnë që faqja juaj e internetit të ketë më shumë shikueshmëri në kërkuesit lokalë dhe të përmirësojë përvojën e përdoruesit.

Kjo është arsyeja pse hartuesit tanë të SEO janë “njeriu më i mirë për këtë lloj pune”. Të kesh njohuritë e duhura për të shkruar për të gjitha llojet e industrive dhe aftësitë e duhura për të përshtatur përmbajtje që mund të merren më shpejt nga motorët e kërkimit. Bashkëpunimi me kompaninë tonë lokale të marketingut SEO do të jetë vendimi më i zgjuar për biznesin tuaj.

Si të arrijmë suksesin me Local SEO?

Analizimi i audiencës suaj të shënjestruar dhe mësimi rreth fjalëve kyçe më të kërkuara në motorët e kërkimit në nivel lokal. Analizimi i konkurentëve tuaj kryesorë lokalë dhe mësimi rreth fjalëve të tyre me performancë më të lartë. Zbatimi i të dhënave të mbledhura në një plan të mirë-vendosur së bashku me fjalët kryesore dhe relative. Secila fjalë kyçe do të zbatohet në vendin e duhur, në mënyrë të përsosur, për të maksimizuar shikimin tuaj.
Personalizimi i strategjisë për ekspozimin lokal

Nëse kërkoni për “Paris mobile shop” do të shihni qindra rezultate dhe dyqane që do të shfaqen në ekranin tuaj. Kjo ndodh sepse përmbajtja e tyre është e optimizuar për kërkime lokale në qytetin e Parisit, duke përmbajtur fjalët e duhura që do të çojnë të gjithë klientët që janë të interesuar në faqen e tyre të internetit. A është përmbajtja juaj e optimizuar për kërkime lokale? Nëse jo, shkrimtarët tanë të përmbajtjes mund të shkruajnë përmbajtje të re, të freskët, origjinale dhe të përmirësojnë shikimin tuaj lokal.

A shfaqeni në faqet e internetit të tjera? Nëse jo, po ju mungon një vëmendje shumë e vlefshme. Pavarësisht se çfarë lloj biznesi jeni, Citimet lokale janë një pjesë shumë e rëndësishme për të marrë më shumë vetëdije, shikueshmëri dhe njohje në motorët e kërkimit nga burime të ndryshme.

Ne do të analizojmë faqen tuaj për citime, do të shohim cilësinë e tyre, do të shohim nëse ato përputhen me standardet tona dhe do të mbajmë vetëm ato më të vlefshmet. Pasi citimet tuaja të vjetra të jenë në rregull, ekspertët tanë Lokalë të SEO do të ndërtojnë Citime Lokale me cilësi të lartë për të ndihmuar biznesin tuaj të marrë një marketing më të mirë të motorëve të kërkimit dhe më shumë pasuri të kërkimit lokal.

Çfarë po thonë të tjerët për biznesin tënd lokal? Nuk merrni rekomandime të mjaftueshme? Ndoshta rishikimet tuaja nuk po luajnë rolin e tyre siç duhet. Mënyra se si njerëzit flasin për markën tuaj ka një ndikim të madh në suksesin tuaj. Dhe disa vlerësime negative mund të ngatërrojnë vërtet keq biznesin tuaj. Parandaloni blerjen e klientëve të rinj, parandaloni vizitat e kërkuesve, rritni ritmet e kërcimit, thirrjet më të ulëta, trafikun, të ardhurat dhe reputacionin.

Shumë gjëra për të menaxhuar në të drejtën tuaj? Kjo është arsyeja pse ekipi ynë i Menaxhimit të Rishikimit do të monitorojë në 24/7 vlerësimet tuaja, do të analizojë kërkesat e klientëve, do të përgjigjet në mënyrë profesionale dhe do të gjenerojë vlerësime reale pozitive që do ta bëjnë biznesin tuaj më të besueshëm.

Një nga hapat e shkëlqyeshëm të optimizimit të suksesshëm të SEO-së Lokale është krijimi i një profili mahnitës të optimizuar të GMB-së që do të përfaqësojë biznesin tuaj me dinjitet. Tregoni adresën tuaj të internetit, numrin e telefonit, vendndodhjen, vlerësimet dhe fotot me cilësi të lartë të biznesit tuaj. Profesionisti ynë lokal i SEO do të optimizojë llogarinë tuaj të biznesit në Google mënyrën më të mirë të mundshme, do të përmirësojë vetëdijen, shikueshmërinë, besueshmërinë tuaj dhe do të çojë më shumë klientë lokalë në faqen tuaj të internetit.

Gjëja më e mirë në lidhje me bashkëpunimin me një agjenci lokale SEO është që ju nuk duhet të kaloni shumë orë trajnimi për të analizuar vetë këto njohuri të vështira për t’u kuptuar dhe për të kaluar kohë të çmuar nga dita juaj. Ekspertët tanë mund të krijojnë raporte të hollësishme në fund të çdo muaji në lidhje me performancën tuaj, përmirësimet, krahasimet me konkurrencën dhe orët tona të punës. Ndërsa krijojmë raporte, ju mund të përqendroheni në detyra të tjera të rëndësishme të biznesit tuaj.