Optimizim GMB

Optimizim i Google My Business

Ekspozimi që i nevojitet biznesit tuaj duke u bere Listim ne Google sic duhet. Vendosuni me mire se kurre ne rezultatet e kerkimit.

Optimizimi Google My Business

A jeni lodhur nga pamja e konkurrentëve tuaj në renditjen e lartë të Google My Business? Ne e kuptojmë se sa sfiduese është kur nuk merrni vëmendje nga motorët e kërkimit, duke lejuar konkurrentët tuaj të shfaqen në vend të parë. Kjo ndodh sepse profili i tyre në GMB është i optimizuar me kujdes nga një ekspert i SEO lokal për të shfaqur në rezultatet kryesore të kërkimit.

Qëllimi i Listim ne Google është të bëjë biznesin tuaj lokal të jetë më i dukshëm për ata që kërkojnë shërbimet tuaja në internet. Është e rëndësishme të siguroheni që njerëzit në zonën tuaj mund t’ju gjejnë lehtësisht online. Pse të lë kujdesi tek bizneset e tjera, kur ju mund të renditeni të parët?

optimizim i google my business

Klientët preferojnë shpesh të përdorin shërbimet e bizneseve që renditen më lart në motorët e kërkimit, duke i konsideruar ato si më të besueshme, më profesionale dhe me një reputacion më të mirë. Megjithatë, ky perceptim nuk është gjithmonë i saktë. Këto biznese kanë vetëm një avantazh mbi ju, dhe ai është një specialist SEO lokal që ka optimizuar profilin e tyre në Google My Business.

Ne ofrojmë shërbimin profesional të Listim ne Google për të ndihmuar që ju të mos shfaqeni në faqen e 7-të ose 9-të të rezultateve të kërkimit. Përmes shërbimeve tona të optimizimit të GMB, Apple Map dhe Bing Map, kemi një qëllim të përbashkët me ju: të zgjerojmë prezencën tuaj në internet duke optimizuar profilin tuaj GMB në mënyrë të efektshme dhe të përsosur.

optimizim i google my business

Biznesi juaj ka nevojë për optimizim të Google My Business

Nëse operoni një biznes lokal dhe dëshironi të siguroheni që të merrni maksimumin e vëmendjes nga motorët e kërkimit, metoda më efektive për këtë është duke optimizuar profilin tuaj në Google My Business (GMB). Krijimi i një profili të optimizuar në GMB do të lehtësojë gjetjen dhe kontaktimin me biznesin tuaj lokal për vizitorët në internet.

Google My Business është një mjet lokalizimi faqeje krijuar nga motori më i madh i kërkimit në botë me një qëllim specifik. Ky mjet ndihmon bizneset lokale të rriten në numër të vizitorëve në faqet e tyre dhe të kenë më shumë klientë në dyqanin e tyre lokal.

Nuk është dëshira juaj që biznesi lokal të dështojë thjesht sepse njerëzit nuk mund të gjejnë vendndodhjen tuaj ose sepse nuk shfaqni rezultate të mira. Investimi i bërë në këtë drejtim nuk duhet të humbasë vlerën vetëm për shkak të pamjaftueshëm të shikueshmërisë në internet.

Ne kemi aftësinë për të drejtuar audiencën drejt biznesit tuaj në çdo adresë, edhe pse ata nuk mund të vizitojnë fizikisht dyqanin tuaj lokal. Kjo mundësi i jep klientëve mundësinë të kontaktojnë biznesin tuaj përmes faqes suaj në internet. Tani, është në dorën tuaj të siguroni ofrimin më të mirë të shërbimeve për ta ndihmuar biznesin tuaj të marrë vlerësime dhe reagime pozitive nga klientët.

Pse duhet të zgjidhni ne?

Ne zoterojme një ekip ekspertësh SEO shumë të aftë që punon me një pasion të madh për të arritur rezultate maksimale kur bëhet fjalë për Listim ne Google. Mund te thuhet qe nuk punojmë vetëm për qëllimet e klientëve tanë, sepse qëllimet tona janë të njëjta.

Po ashtu si ju, ne synojmë trafik dhe fitime maksimale nga profili juaj i Google My Business. Çështja është që të mos mendoni se konkurrentët tuaj janë më të mirë se ju, ose më të mëdhenj, ose qe duhen shumë para për të investuar. Ata thjesht luajtën kartat e tyre më zgjuar dhe rritën një perandori në internet duke optimizuar profilin e tyre të GMB ne menyren e duhur.

Lajmi i mirë është se kurrë nuk është vonë për te kaluar konkurrencen, dhe nuk është kurrë e pamundur. Per sa kohe keni deshiren qe te keni profilin me te mire ne vendndodhjen tuaj, ne do sigurojme sherbimet e duhura per te arritur kete rezultat.

Ne përdorim një strategji “kurrë mos dështo” që do të të çojë në krye. Rezultatet tona nuk do të jenë të ngadalta dhe ashtu si puna jonë nuk do të jetë kurrë e ngadaltë. Ne planifikojmë të bëjmë punë të shpejtë, me cilësi të lartë dhe në përfitime afatgjata.

Digitaldev.al zoteron njohurite dhe eksperiencen e duhur per ti bere balle sfidave dhe problemeve ne tregun Shqiptar. Ne e njohim tregun vendas me mire se cdo kompani e huaj dhe ofrojme sherbimet me cilesore ne baze te kerkesave dhe cmimeve vendase.

Ne do të sigurojmë informacione dhe strategji që nuk do t’ju demtojne kurre nga filtri negativ i Google. Por gjithashtu do te keni suportin e duhur nese jeni goditur apo do te goditeni me vone.
Ne mund të sigurojmë ndihmë për t’ju rikuperuar nga pozicionimi i keq apo heqja nga indeksimi ne raste te thyerjes se rregullave. Ky hap nuk është aspak i lehtë, por ne do të bëjmë më të mirën për të “bindur” Google që nëse vetëm një biznes do të shfaqet në harta dhe ne indeksim si i pari ne liste, ai do të jetë i juaji.

Arritja e qëllimeve tona në lidhje me rritjen e dukshmërisë tuaj lokale në internet dhe maksimizimin e trafikut. Me rritjen e dukshmërisë, ne nënkuptojmë që synojmë majat, majat. Jo te shkojmë në gjysmë të rrugës, po deri ne fund, atje ku gjendet suksesi.

Krijimi i protokollit të “etiketës së bardhë” për biznesin tuaj në mënyrë që produkti ose shërbimet tuaja të shiten në biznese të tjera me ligjshmeri te plote dhe pa humbur te drejten e autorit ose fitimet perkatese.

Jemi më të mirët në optimizmin e Google My Business dhe Google Maps

optimizim të google my business
Specialistë me përvojë shumë vjeçare

Negocimi i çmimeve është diçka që ne mund ta bëjmë, por kurrë nuk mund të negociojmë cilësinë e punës sonë. Asnjë SEO tjetër lokal nuk ofron të njëjten përvojne ne Shqiperi si Digitaldev.al.

Me qindra projekte të përfunduara brenda territoreve të SHBA dhe Europës, ne mund te themi me krenari se jemi optimizuesit më të mirë të GMB dhe Google Maps në Shqiperi.

Ne i dimë qëllimet tona në momentin e parë që na paraqitni me projektet tuaja. Gjetja e problemeve të websajteve dhe rregullimi i tyre është specialiteti ynë. Kombinoni përvojën tonë me strategjitë në lidhje me ndërtimin e linqeve, hulumtimin e fjalëve kyçe, ekspertizës lokale të SEOs, implementimin ne harte ne Google dhe Apple, shikueshmërinë në internet, optimizimin e GMB dhe do të kuptoni pse duhet të punoni me ne.

Kthimi I Shpejte I Investimit (ROI)

Për ne, nuk ka rëndësi nëse jeni pronar i një biznesi lokal apo thjesht klient i pronarit. Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë një shërbim profesional që do të arrijë rezultatet e dëshiruara. Ne nuk kemi nevojë për vëmendjen e pronarit tuaj, ne kemi nevojë kenaqesine e te dyja paleve. Rritja e renditjes tuaj Google My Business në rezultatet e kërkimit është pjesa më e rëndësishme për pjesen e fitimit monetar dhe klintëve te rinj që kerkojne për atë c’ka ju ofroni online.

Optimizim GMB

Taktikat e perdorura per Listim ne Google

  1. Gjurmimi i rangut tuaj lokal të Google My Business: (Përdorimi i paketës së hartave profesionalisht për të siguruar informacion në lidhje me renditjen tuaj në GMB dhe analizimit te problemeve)

  2. Duke iu përgjigjur vlerësimeve: (Ndërtimi i reputacionit dhe rritja e kënaqësisë ndaj klientit duke iu përgjigjur të gjitha vlerësimeve, pyetjeve, komenteve pozitive dhe atyre negative ne menyren me profesionale te mundshme)

  3. Ndjekja e Telefonatave: Ne përdorim një strategji “kurrë mos dështo” që do të të çojë në krye. Rezultatet tona nuk do të jenë të ngadalta dhe ashtu si puna jonë nuk do të jetë kurrë e ngadaltë. Ne planifikojmë të bëjmë punë të shpejtë, me cilësi të lartë dhe në përfitime afatgjata.

  4. Përditësimi i Fotografitëve, Cdo Jave: (Duke ngarkuar çdo javë një foto me cilësi të lartë ne sigurojme nje vazhdimesi informacioni dhe fillimin e optimizimit per profilin tuaj te GMB.)

  5. Raporte Te Detajuara Cdo Muaj: (Ju sigurojmë çdo detaj të përmirësimeve dhe mënyrës se si kemi punuar me ate te raporteve profesionale ne menyre qe te menaxhoni buxhetin tuaj me me shume eficence)

  6. Krijimi i citimeve lokale: (Krijimi i metodave ndihmuese per njerëzit qe të zbulojnë biznesin tuaj më shpejt duke përdorur citime lokale)