Analize Konkurence , Competitive Analysis , Analisi competitiva

Analize Konkurence

Me sherbimin tone analize konkurence. Ju mund te mesoni gjithcka per konkurrencen tuaj. Me shpejt, paster, dhe me detaje se kurre me pare! 

Auditimet dhe Shërbimet e Analizës së Konkurrencës SEO

Përmirësimi i pozicionimit të uebsajtit tuaj në motorin e kërkimit Google dhe lehtësimi i lidhjes së audiencës me informacionin e tyre të dëshiruar në internet është qëllimi kryesor i çdo strategjie SEO. Në mënyrë që biznesi juaj të dalë në dukje më shumë se kurrë dhe të arrijë vlerësime të larta në rezultatet e kërkimit, bashkëpunimi me një ekspert SEO është i domosdoshëm. Shërbimet tona për shkrime janë përqëndruar në avancimin e faqes tuaj të internetit, rritjen e prezencës së biznesit, përmirësimin e profilit GMB dhe shtimin e prestigjit online.

Marketingu Digjital

Eshtë një botë shumë e komplikuar këtu në internet, dhe ne jemi këtu për ta bërë atë të thjeshtë duke ofruar analize konkurence SEO. Digitaldev.al zoteron njohuritë e duhura në këtë fushë, ekipi ynë do të kryejë kërkime shumë të thella për të gjithë konkurrentët e mundshëm duke filluar nga renditja e tyre me motorët e kërkimit, reputacioni i tyre, përmbajtja në faqen e tyre, fjalët kyçe më të përdorura dhe një kontroll i tërë i faqes për të gjetur probleme.

Interneti është një vend paqësor por konkurrenca është shumë agresive dhe ju duhet të merrni vendimet e duhura kur filloni biznesin tuaj. Ju duhet të mësoni për të gjitha pikat e forta dhe të dobëta të kësaj industrie. Puna me ekspertë do t’ju japë një strategji efektive të marketingut që ka të njëjtin qëllim si ju, per te tejkaluar konkurrencën tuaj.

Analizës së Konkurrencës

Kuptimi i Konkurenteve

Të kuptuarit e konkurrencës suaj është hapi i parë që duhet të bëni kur krijoni një biznes në internet. Të mësuarit në lidhje me mënyrën se si operojnë konkurrentët tuaj kryesorë dhe çfarë audience synojnë ata është thelbësore për cdo biznes. Jo vetëm që do të mësoni për audiencën e synuar të konkurrentëve tuaj dhe ku ata renditen me motorët e kërkimit, por gjithashtu do të mësoni nga dështimet e tyre dhe do t’i përdorni në perfitimin tuaj për të përmirësuar rezultatet.

Përqendrohuni ne strategjine tuaj

Strategjia është gjithçka që ka rëndësi kur bëhet fjalë për analize konkurence. Dallimi në sukses sigurohet gjithmonë përmes strategjisë. Shërbimi ynë i Analize Konkurence SEO (SEO Competition Analysis) do të hulumtojë të gjithë konkurrentët e mundshëm duke përdorur një strategji efektive që do të na japë informacion në lidhje me informacionin që ne kërkojmë. Strategjia gjithashtu do t’ju ofrojë një ide të punës sonë dhe hapave tanë për të finalizuar projektin deri ne sukses.

Analizës së Konkurrencës

Tejkalimi I Konkurences

I gjithë kërkimi dhe të gjitha ato orë duke bërë analize konkurence kanë një qëllim të thjeshtë, por megjithatë shume të rëndësishëm. Për te tejkaluar cdo kundeshtar në motorët e kërkimit, ne rrjetet sociale dhe në reputacion. Duke analizuar konkurrencën, ne gjejmë të gjitha pikat e forta dhe të dobëta të tyre dhe i përdorim me mençuri për te pasur rezultate me te mira se ata.

Hapat e Ketij Procesi

Fjalët kyçe janë shumë të rëndësishme kur bëhet fjalë për optimizimin e motorëve të kërkimit. Ato mund të rrisin ekspozimin e faqes tuaj dhe të sigurojnë më shumë trafik. Ne analizojmë të gjitha fjalët kyçe të rëndësishme për konkurrencën tuaj dhe i modifikojmë ato për t’u pershtatur në përmbajtjen tuaj, gjithmonë më mirë.

Arkitektura e faqes mund të jetë një pjesë shumë e rëndësishme për të kaluar konkurrencën. Njerëzit gjithmonë kërkojnë faqe të thjeshta që ofrojnë një ndërfaqe grafike të lehtë dhe të kuptueshme për të bashkëvepruar. Ekipi ynë SEO do të optimizojë arkitekturën e faqes tuaj për të siguruar navigim të shpejtë dhe të thjeshtë për të gjithë vizitorët tuaj.

Identifikimi i të gjithë marketingut social të konkurrences dhe krijimi i një strategjie të re efektive për t’i vendosur ato pas jush. Krijimi i profileve sociale në platformat më të mëdha si Instagram, Facebook dhe Twitter dhe kryerja e reklamave shumë profesionale për të rritur njohjen e markës/biznesit tuaj. Duke rritur njohjen e markës suaj, njerëzit në internet mund ta gjejnë biznesin tuaj më shpejt dhe pa kontrolluar më parë tek konkurrentët e tjerë.

Pasja e përmbajtjes së duhur nuk është mjaft e mirë nëse doni të arrini majën. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë optimizim SEO brenda websajtit dhe jashtë tij. Përqendrohemi në rritjen e renditjes së faqes tuaj, optimizimin e përmbajtjes, optimizimin e shpejtësisë së faqes, dhe kohën e hapjes se cdo faqe dytesore. Nëse faqja juaj e ka optimizimin e duhur, ajo do të sjelle rezultatet e shumepritura.

Zgjerimi më shumë se konkurrentët tuaj duke krijuar linqe me cilësi të lartë në të gjitha faqet e internetit të cilat konsiderohet Hight Authority Domains. Rritja e ekspozimit te sajtit dhe maksimizimi i visibilitetit me qëllim të tejkalimit të rezultateve te tashme. Gjithashtu krijimi i citimeve lokale (Local Citations) për të tërhequr edhe më shumë trafik në zonën e dëshiruar për klientët.

Shënim i Rëndësishëm
Nese konkurentet renditen siper jush kjo ndodh sepse ata e përdorën strategjinë e tyre në mënyrën e duhur. Këto biznese kane sukses sepse kane optimizuar faqen e tyre në mënyrë efektive. Ju nuk do ta tejkaloni konkurrencën tuaj me fat. Ju duhet një ekip që ka përvojën e duhur në Shërbimet e analizimit te konkurrencës SEO për të rritur ekspozimin tuaj dhe për të tejkaluar konkurrencën tuaj potenciale dhe ate reale. Mjaft pritet, le te punojme per suksesin, se bashku!